پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
یییی
نوشته شده در شنبه 29 مهر 1396
بازدید : 421
نویسنده : بيك بابا




دیزج خلیل
نوشته شده در یک شنبه 12 شهريور 1396
بازدید : 406
نویسنده : بيك بابا




چاوش
نوشته شده در یک شنبه 12 شهريور 1396
بازدید : 465
نویسنده : بيك بابا




دیزج خلیل
نوشته شده در یک شنبه 12 شهريور 1396
بازدید : 424
نویسنده : بيك بابا


:: برچسب‌ها: دیزج خلیل ,



دیزج خلیل
نوشته شده در یک شنبه 12 شهريور 1396
بازدید : 459
نویسنده : بيك بابا



آفتابه و سلابچه
نوشته شده در یک شنبه 5 شهريور 1396
بازدید : 451
نویسنده : بيك بابا

آفتابه سلابچه( متشکل از آفتابه ، ظرف زیرین ، توری مخصوص)

با این کلمه در اکثر کابین نامه های قدیم( عقد نامه ازدواج) برخورد می کنید یا خود آنرا در طاقچه بالا سری مادر بزرگ ها می بینید. بکار بردن آن حتما آداب خاصی داشت.

کار برد: شستشوی دست قبل از غذا ، بعد از غذا ، درمیزبانی های ویژه .

 وسایل همراه آفتابه سلابچه ( حوله تمیز ، خلال دندان)

آداب بکار گیری:

پر کردن آفتابه با آّب وِلَرم توسط عروس خانم یا میزبان یا فرد پذیرایی کننده ، گرفتن آفتابه در دست راست ، انداختن حوله تمیز بر روی ساق دست راست ، گذاشتن سلابچه با دست چب در جلو مهمان ( اولویت با بزرگترها) ، نشستن برروی هر دو زانو در مقابل مهمان ، ریختن آب ولرم حداکثر در دو مرحله بر روی دست مهمان ، بعد اینکه مهمان دست ها را شست و تکان جزیی برای حذف باقیمانده آب روی دست انجام داد ، زاویه قائمه دادن به ساق دست و نشان دادن حوله برای خشک کردن دست، برداشتن سلابچه از جلو مهمان با دست چپ و بلند شدن و تکرار مراسم برای نفر بعدی . بعد از پایان شستشو ، خارج کردن آفتابه سلابچه از اتاق و همراه آوردن خلال دندان و تعارف به مهمان.




lحجت الاسلام محمد علی جنتی دیزجی
نوشته شده در یک شنبه 29 مرداد 1396
بازدید : 411
نویسنده : بيك بابا

روحانیون دیزج خلیل


حجت الاسلام محمد علی جنتی روحانی ديزج خليل در اول مرداد ماه سال 1343 در يک خانواده مذهبی به دنيا آمده وتحصيلات ابتدائی را در دبستان مينوو راهنمائی و دبيرستان را در مدرسه رضا خورشيدی گزرانده ودر سال 1363در حالی که به قالی بافی نيز مشغول بوده موفق به اخذ ديپلم می شوند بعداز اخذ ديپلم در تهران وارد حوزه علميه آيه الله مجتهدی شده وضمن تحصیل علوم دينی از سال دوم علاوه بر تحصيل به تدريس نيز می پردازد ودر دوران طلبگی در سه نوبت در جبهه های حق عليه باطل رفته واز سال 67 علاوه بر تحصيل وتدريس مشغول تبليغ معارف اسلامی در مساجد می شوند واز سال 68 واردحوزه علميه قم شده ودر آنجا از محضر درس حضرات آيات : وجدانی فجر – سيد احمد خاتمی – مصطفی اعتمادی – محسن دوزدوزانی – ميرزا جواد تبريزی- فاضل لنکرانی ، شيخ جعفرسبحانی – وحيد خراسانی- تلمذ نموده - در سال 1386 بنابه در خواست امام جمعه شبستر(( حاج آقای محمدزاده)) به مديريت مدرسه علميه امام خمينی (ره) شهر شبستر منصوب وشروع بکار می نمايند علاوه مديريت امور اداری واجرايی مدرسه روزانه به مدت دوساعت تدريس فقه واصول می پردازد و در منابر دیزج خلیل هم به وعظ  می رود.




میرزا محمد مظلوم دیزجی
نوشته شده در پنج شنبه 29 تير 1396
بازدید : 441
نویسنده : بيك بابا

روحانی میرزا محمد مظلوم دیزجی  که قبل از سال های 1330 در محله هشرفلوی دیزج خلیل به منبر می رفت و شبها برای سخنرانی یک فانونس همراه خود به بالای منبر می برد تا از روی کتاب و مستند مطلب بگوید.( اطلاعات تکمیلی نوشته خواهد شد)


:: برچسب‌ها: مظلوم , دیزجی , ,



شهید نورالدین عربی دیزجی
نوشته شده در پنج شنبه 29 تير 1396
بازدید : 436
نویسنده : بيك بابا

شهید نورالدین غربی(زندگینامه شهید نورالدین غربی دیزجی
شهید نور الدین غربی دیزجی در سال 1340 در تبریز به دنیا آمد و پس از مدتی به همراه خانواده به تهران آمدو تحصیلات خود را تا مقطع دوم راهنمایی ادامه داد و بعد از آن برای کمک به تأمین معاش خانواده به کارگری مشغول شد.
با شروع جنگ به خدمت سربازی رفت و پس از گذراندن دوره آموزشی به جبهه رفت و سرانجام در منطقه دارخوین در سال 1360 بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید و به سوی جایگاه ابدی خود پرواز کرد.
روحش شاد و یادش گرامی باد. شهید نورالدین غربی دیزجی
تاریخ تولد :1340/12/11
تاریخ شهادت : 1360/06/07
محل شهادت : دارخوین
محل آرامگاه :تهران - بهشت زهرا ( احتمالا قطعه 24 ردیف 91 شماره 40)


:: برچسب‌ها: شهید , نورالدین , عربی , دیزج خلیل ,



شهید مهر آرا
نوشته شده در پنج شنبه 29 تير 1396
بازدید : 421
نویسنده : بيك بابا

شهیدامیرسرتیپ مهرآرا فرزند آقا بالا ،فرمانده یکی از گردان‌های لشگر ۹۲ زرهی خوزستان بود که پس از ۹ سال و ۱۱ ماه اسارت در تاریخ ۳ شهریور ۱۳۶۹ به کشور بازگشت و در روز سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ بر اثر عوارض و جراحات وارده در دوران دفاع مقدس، به همرزمان شهیدش پیوست.  وی در تاریخ 59/7/1 به اسارت دشمن درآمد و 10 سال در سیاه‌ چال رژیم صدام مقاومت کرد .بعد از اسارت نیز از خدمت به نظام اسلامی کوتاه نیامد و دوباره در لشکر 92 به خدمت پرداخت.وبعد به عنوان مدیر عملیات نیروی زمینی ارتش به نظام خدمت کرد. آرمگاه ( به احتمال قطعه 232 ردیف 16 شماره 26)


:: برچسب‌ها: شهید , مهر آرا , دیزج خلیل ,